brick_go

Selecteren

Selecteren is het bij elkaar rapen van de artikelen die u overweegt aan te schaffen. U kunt naar hartelust bladeren en gewenste artikelen in het mandje doen. Dit doet u door bij een artikel op het mandje-icoon te klikken ico mandje.
Een toevoeging of zelfs het hele mandje kunt u op elk moment ongedaan maken. Door in het menu op mandje te klikken komt bij uw winkel mandje.
Bij de artikelen kunt u de aantallen veranderen en door 0 in te voeren verdwijnt het betreffende artikel uit uw mandje.
Het is net als in de supermarkt; zolang u niet door de kassa gaat kunt u pakken en terugleggen wat u wilt.
 

Bestellen

Als het mandje gevuld is met de artikelen die u wilt hebben, wordt het tijd om naar de kassa te gaan.
Klik daartoe op mandje in het menu. Ook na elke toevoeging wordt het mandje vanzelf geopend en zou u door kunnen met de knop

Na de knop Afrekenen komt u in het deel waar de verzendmethode en -lokatie door u worden gekozen. De verzendlokatie staat standaard op Nederland en zal in de meeste gevallen niet veranderd hoeven worden.
Bij verzendmethode kiest u voor STANDAARD of AFHALEN. De STANDAARD is pakketverzending met TNT. Daar zijn kosten aan verbonden die automatisch worden berekend na het maken van uw keuze. Voor AFHALEN worden geen kosten in rekening gebracht.
Er wordt bij AFHALEN altijd een afspraak gemaakt zodra de goederen op het afhaaladres beschikbaar zijn. Bij afhalen geeft u daarom een telefoonnummer waarop wij de afpraak met u kunnen maken.
Belangrijk bij de bestelprocedure is de bevestiging van Algemene Voorwaarden. Zonder deze aan te vinken kunt u niet verder in het proces. Dat vinkje impliceert dat u ze gelezen heeft!
 

Betalen

De procedure betalen wordt in gang gezet met het klikken op VEILIG BESTELLEN bij de keuze van verzenden. Met deze klik komt u op een nieuw geopend scherm van GlobeCharge. Zij verzorgen een beveiligde betaalwijze voor JipToys. Betalen met iDeal is verreweg het meest eenvoudig. Dat kan als u bankiert bij de ING/Postbank, Rabo, Fortis, ABN of SNS bank. De betaling vindt dan plaats via uw eigen bank met hun eigen internetsite. iDeal is de betaalpartner die dit voor hen regelt.
PayPal kunt ook gebruiken voor online betalen. PayPal is een internetbank die onderdeel is van E-bay, en een zeer veel gebruikte betaalmethode in de wereld (150 miljoen rekeninghouders).
U vult alle verplicht en eventuele extra gegevens in waarna op CONTROLEER ORDER klikt. Er opent dan een scherm met een samenvatting van de ingevulde gegevens. Als die juist zijn klikt u VERSTUUR ORDER.
 

Ontvangen

Na betaling heeft u recht de artikelen te ontvangen. Dit kan met toezending door JipToys of afhalen bij JipToys.
Daar wij een zo klein mogelijke voorraad aabhouden zijn onze prijzen scherp. De consequentie is dat niet alles op voorraad is. Wij streven er naar de artikelen te verzenden binnen 5 werkdagen na betaling. Zodra dit langer dreigt te worden nemen wij contact met u op. Als de levertijd meer dan 10 werkdagen gaat worden, heeft u bij ons het recht de order te cancelen zonder extra kosten.
De levertijd geeft de periode weer van het moment van bestellen tot het moment van levering.
 

Spelen

Spreekt voor zich, hopen we ;-)
!